این سال حتی دو هفته هم نمی گذرد، اما در حال حاضر یک فیلم فوق العاده درخشان در اعتبار خود دارد. فیلم توهین به کارگردانی زیاد دویری که در فهرست نهایی فیلم خارجی زبان اسکار قرار گرفته است، با درام دادگاهی جذاب که نشان می دهد چگونه حتی تنش های بین فردی جزئی نیز می تواند به آسیب های ملی تبدیل شود، در میان شکاف های فرقه ای لبنان فرو می رود. در حالی که موضوعاتی که فیلم درگیر آن می شود به موقع و مهم هستند، ادعای شهرت فیلم واقعاً از دستاوردهای فوق العاده آن در هر زمینه، از نویسندگی و کارگردانی گرفته تا بازیگری و فیلمبرداری ناشی می شود.

برای تماشای این فیلم قدیمی به سایت فیلم نماوا مراجعه نمایید.

دوئیری، اهل لبنان که در ایالات متحده تحصیل کرده و به عنوان اپراتور دوربین کوئنتین تارانتینو در <<داستان پالپ>> خدمت کرده است، از زمان اولین زندگی نامه اش در <> (1998) یکی از صداهای مهم در سینمای خاورمیانه بوده است. مانند درام <<حمله>> با مضمون تروریسم در سال 2012، که در اسرائیل فیلمبرداری کرد و به خاطر آن اقدام در لبنان بازداشت شد، <<توهین>> نشان می دهد که او فیلم ساز شجاعی است که نه تنها جایی می خواهد که دیگران از پا گذاشتن آن می ترسند، بلکه می خواهد به آن دست بزند. مهارت هایی که او را با هر نویسنده/کارگردان هالیوودی همتراز می کند.

در کنار تماشای انیمه و انیمیشن، دانلود سریال و دانلود فیلم نیز در نماوا فراهم شده است.

این فیلمساز در دهه 1980 در لبنان روی سن آمد، زمانی که کشور درگیر جنگ داخلی بود. در حالی که از آن زمان تاکنون اسماً در صلح بوده است، اما هنوز گروه های قومی و مذهبی مختلف را در خود جای داده است که دشمنی دیرینه ای با یکدیگر دارند. کسانی که در مرکز "توهین" قرار دارند مسیحیان هستند که 40 درصد جمعیت را تشکیل می دهند و فلسطینی ها، پناهندگانی که سال ها در لبنان بوده اند و اکنون ده درصد از جمعیت را تشکیل می دهند. (فیلم توسط دوئیری مسیحی و جوئل توما مسلمان نوشته شده است.)

از <<توهین>> می توان چیزهای زیادی در مورد این گروه ها و لبنان معاصر یاد گرفت، اما می توان با آگاهی کمی از وضعیت تصویر شده وارد فیلم شد و همچنان کاملاً مجذوب این فیلم شد. به این دلیل که تضاد در مرکز درام بسیار شخصی، درونی و قابل تشخیص است. ممکن است در می سی سی پی، پکن یا بوگوتا برگزار شود.

فیلم ایرانی نیز در نماوا پرطرفدار است. یکی از ژانرهای پربازدید آن فیلم سینمایی کمدی است.

عنوان فیلم در واقع ممکن است متکثر بوده باشد، زیرا داستان آن مجموعه ای از توهین ها را به تصویر می کشد، اما اولین آن در یکی از خیابان های مسی بیروت اتفاق می افتد. تونی هانا (عادل کرم)، یک مکانیک سی و چند ساله با همسری باردار، در حال آبیاری گیاهان در بالکن آپارتمانش است که ناخواسته یک خدمه ساختمانی را در خیابان پایین پاشیده است. سرکارگر خدمه، یاسر سلامه (کامل الباشا) متوجه وجود لوله غیرقانونی در آپارتمان تونی می شود و پیشنهاد می کند آن را تعمیر کند. بعد از اینکه تونی در را به صورتش کوبید، یاسر از خدمه اش می خواهد لوله را به هر حال تعمیر کنند. وقتی تونی این را می بیند، لوله جدید را خرد می کند. یاسر که شاهد ویرانی از خیابان است، بر سر تونی فریاد می زند که او یک "خارج کننده لعنتی" است.

این دو کلمه داستان را به حرکت درآورد. مردی فریاد توهین به دیگری می زند که خشمگین شده و عذرخواهی می کند. رئیسش از مرد دیگر خواسته است که عذرخواهی کند تا همه بتوانند ادامه دهند. در ابتدا به نظر می رسد که او تمایل دارد این کار را انجام دهد، اما زمانی که زمان آن فرا می رسد، او نمی تواند. به زودی همه چیز تشدید می شود و مردان به اولین دادگاه از دو دادگاه می رسند، جایی که در مقابل یکدیگر قرار می گیرند.

از پرطرفدارترین ژانرهای فیلم ها در کنار کارتون های رنگارنگ می توان به فیلم اکشن جنگی و فیلم فانتزی اشاره کرد.

این رویارویی مطمئناً ارتباط زیادی با دو منیت مرد درگیر دارد. تونی سرسختی است، از آن جورهایی که می توانید تصور کنید آخر هفته در میان بارها وارد دعوا می شود. به عبارت دیگر، همانطور که مرد گفت، یک خار واقعی. سلامه به نوبه خود مردی کم حرف و با چهره عبوس است که به نظر می رسد روحیه رواقی او احساس عمیقی از نیتی و رنجش را می پوشاند.

آیا این مهم است که تونی یک مسیحی دست راستی و سلامه یک فلسطینی است؟ در این زمینه، اهمیت زیادی دارد. در صحنه اولیه که تونی درب خانه اش را به روی مردی می کوبد که به او کمک رایگان ارائه می کند، خبری از مذهب، قومیت یا ت نیست. اما وقتی به آن فکر می کنید، به راحتی می توانید حدس بزنید که تونی اگر به یک مسیحی هموطنانش خطاب می کرد، این کار را نمی کرد. وقتی سلامه برای عذرخواهی به گاراژ تونی می رود، تلویزیون یک تمدار مسیحی راست گرا را سرزنش می کند که از حضور فلسطینی ها در لبنان ابراز تاسف می کند. در حالی که مکالمه به سرعت به خصومت تبدیل می شود، تونی غر می زند: "کاش آریل شارون همه شما را از بین می برد" یعنی فلسطینی ها. برای آن، سلامه به شکم او ضربه می زند و اطمینان می دهد که نبرد آینده تلخی در عرصه حقوقی خواهد داشت.

زمانی که دومین محاکمه آنها اتفاق می افتد، هر مردی برای مردم مربوطه خود دلیلی شده است. تونی توسط یک تیم حقوقی بزرگ به ریاست یک وکیل مشهور مسیحی به نام وجدی وهبی (کامیل سلامه) نمایندگی می شود. در همین حال، دفاع از سلامه توسط نادین وهبی (دیامند بو عبود)، وکیل جوان باهوشی ارائه می شود که به نظر می رسد نمونه این عقیده است که می شنویم مبنی بر اینکه مسیحیان لیبرال و چپ گرا به آرمان فلسطین <<روند>> است. او همچنین، تصادفاً، دختر وجدی وهبی است.

همانطور که دادگاه دوم در حال گسترش است، طغیان های خشونت آمیزی را در داخل و خارج از دادگاه برمی انگیزد و پوشش رسانه ای پر شور احساسات فرقه ای را در سراسر لبنان برمی انگیزد.

فیلم Crawl

فیلم Crawl

10 بهترین اجرای فیلم 2019

10 بهترین اجرای فیلم 2019

احضار 3: شیطان وادارم کرد قسمت آخر سری فیلم های احضار

فیلم کد داوینچی

مینی سریال خارجی جدید

فیلم ,تونی ,یک ,لبنان ,کند ,های ,است که ,می شود ,می کند ,را به ,که در

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نگاهی ب اخبار سینما minurayaneh دنیای فیلم سریال پایگاه خبری آستاره نیوز نمایندگی بیمه ایران تهران فیلم به توان 3 Sadegh Miri مروری بر دانشنامه دکل نوری © dereb group official site sunami